L O A D I N G
Despre Sungarden - Sungarden Residence

Despre Sungarden

Confortul unei vieti moderne, proiectat cu eleganta.

Pozitionat intr-o locaţie deosebita, o zona discreta dar intr-o ambianta menita sa mentina simturile alerte, Sun Garden Residence este un imobil proiectat cu eleganta si unicitate, in siguranta si cu facilitati proprii celui mai nou stil de viata urban.
Oferind optiuni variate unui stil activ al vietii personale si profesionale, Sun Garden Residence se bucura de o zona cu verdeata, liniste si lumina naturala puternica, o arhitectura si o asezare a spatiilor locative foarte practica, reusind astfel sa multumeasca si cele mai exigente cerinte.

Cu regim de inaltime redus si numar mic de unitati locative, Sun Garden Residence este un proiect cochet, ce se pozitioneaza in zona premium a imobilelor din Bucuresti ,avand ca principal obiectiv confortul si siguranta, in acest sens, un accent deosebit este pus atat pe calitatea finisajelor si dotarilor cat si pe siguranta si fiabilitatea constructiei

Astfel, Sun Garden Residence ofera un numar de 22 de apartamente finisate premium, structurate pe numai 4 nivele. Pe fiecare din primele 3 nivele regasim 1 apartament de 3 camere, 1 studio si 4 modele diferite de apartamente cu 2 camere. Ultimul nivel este gandit pentru 3 apartamente spatioase de 3 si 4 camere.

Siguranta, fiabilitatea si durabilitatea constructiei vor fi elemente de importanta majora in consolidarea proiectului. Astfel, vom avea ca si standarde minime ale elementelor constructive:

Ce face o casa sa fie acasa? La Sun Garden Residence vei gasi raspunsul intr-o forma combinata de emotii si rationament. Spatiile puse la dispozitie inspira sentimente de confort, siguranta si apartenenta. Atat spatiul exterior cat si interioarele au fost gandite spre a oferi refugiul personal dupa o zi lunga si totodata, pentru a oferi un sentiment de stabilitate, devenind astfel   locul in care lasam lumea exterioară in urma noastra.

Spatiile interioare rezuma totul la o casa confortabila, sigura, cu un sentiment de familiaritate.

Imaginea exterioara a cladirii va fi dominata de placarea ventilata cu Lambriu PADAUK 20×100 (esenta exotica fara noduri, prindere ascunsa) si placi ceramice (la nivelul demisolului). O fatada ventilata are prevazut un spatiu de aer, care permite aerisirea continua a peretelui. Aceasta structura protejeaza cladirea impotriva umezelii si condensului, si in afara de avantajele legate de termoizolare si prevenirea condensului, o fatada ventilata aduce beneficii si in zona de izolare fonica.